Miljøkommunikation

Cases

Hippie-agtig holdindsats sikrer bæredygtighed i bornholmske storkøkkener

[Case-artikle til Forum for Bæredygtige Indkøb]

Det handler om mad. Om livsglæde og kvalitet. Men i høj grad også om godt købmandsskab i køkkenet, lokale relationer og om at få de kommunale budgetter til at slå til. Bornholm stiler efter 40% lokale bæredygtige fødevarer inden 2020, og med en ny indkøbsaftale er de allerede godt på vej.

Læs hele casen på ansvarligeindkob.dk

 

Folder til partnerskab for offentlige grønne inkdøb

 

Jeg udarbejdede en ny folder til Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb. Mit arbejde bestod til dels af tekst-bearbejdning, men primært af layout i InDesign. Jeg har lavet al grafik, layout og taget billeder til folderen. 

Læs folderen på gronneindkob.dk

Parløb i Partnerskabet – når vidensdeling er nøglen til grønnere indkøb

Et telefonopkald blev startskuddet til et udbuds-parløb mellem Odense og Aalborg Kommune – et parløb, der viste, at det kan blive både grønnere og billigere, hvis indkøbsafdelinger arbejder tæt sammen.

I Aalborg stod projektleder Britt Lotzfelt over for at sammensætte et nyt udbud af hårde hvidevarer. Og når kommunens grønne ambitioner skal balanceres med den rigtige pris og lang holdbarhed, så tegnede udbudsprocessen til at blive en en tidskrævende og kompliceret affære.

Heldigvis for konsulenterne i Aalborg, var Odense Kommune allerede godt i gang med et lignende udbud, så Britt Lotzfelt greb knoglen og ringede til Odense Kommune, hvor hun blev mødt med venlighed og samarbejdsvillighed.

Læs hele casen

Tekst til annonce i MX for Fairtrade Mærket

I 2o15 skrev jeg en annoncetekst for Fairtrade-mærket, da organisationen købt annonceplads på for- og bagsiden af MX. Et billede af annonceteksten kan ses nedenfor

Miljøkommunikation

Miljøkommunikation skriver om miljø, CSR, grønne initiativer og bæredygtighed i bred forstand. Jeg kombinerer en akademisk faglighed med strategisk kommunikation, journalistisk håndværk og et skarpt fokus på etik og værdier. Innovative grønne løsninger kræver en stærk fortælling, og det kan miljøkommunikation hjælpe med.

Kontakt

Mail: info@miljøkommunikation.dk

Tlf: 25330370

LinkedIn: Magnus Bundgaard Nielsen

Twitter: @magnusbnielsen